ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντεμπούτο με Γιουνάιτεντ ο Μήτρογλου!

Ντεμπούτο με Γιουνάιτεντ ο Μήτρογλου!

Στο «Ολντ Τράφορντ» αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των Λονδρέζων ο Έλληνας επιθετικός, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Σέφιλντ απόψε (4/2)

Φαίνεται πως το έχει η... μοίρα του Κώστα Μήτρογλου να αντιμετωπίσει φέτος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 18:00), αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, απόψε (4/2).

Συγκεκριμένα, ούτε ο «Πιστολέρο» ούτε οι υπόλοιπες μεταγραφές της Φούλαμ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μπορούν να αγωνιστούν απέναντι στη Σέφιλντ το βράδυ της Τρίτης, αφού ο αγώνας είναι επαναληπτικός και τα νέα αποκτήματα των «κότατζερς» δεν είχαν δηλωθεί στη λίστα για τον 4ο γύρο του FACup, μιας και δεν είχαν καν αποκτηθεί τότε από τη Φούλαμ.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Μήτρογλου θα κάνει ντεμπούτο στην Premier League απέναντι στους Πρωταθλητές Αγγλίας του Ντέιβιντ Μόγες, παίρνοντας μια... γεύση από το «θρυλικό» γήπεδο των «κόκκινων διαβόλων», στο οποίο θα έπαιζε ούτως ή άλλως φέτος αν έμενε στον Ολυμπιακό.