Ισόπαλο το… ντέρμπι στη Βαυαρία

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναδείχθηκε...
1'

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Νυρεμβέργη στο γειτονικό ντέρμπι.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν, Νυρεμβέργη και Μπάγερν Μονάχου στο «Φράνκενσταντιον». Με αυτό το αποτέλεσμα οι Βαυαροί υποχώρησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλέον δεν είναι στο χέρι τους μία θέση στη πρώτη τριάδα, όπου πλέον βρίσκεται το Αννόβερο.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5’ με τέρμα του Τόμας Μέλερ, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με τον Έιγκλερ. Με τον βαθμό της ισοπαλίας, η Νυρεμβέργη, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς, κάτω από την 5η θέση που δίνει ένα εισιτήριο στην Ευρώπη.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σάφερ, Τσάντλερ, Βόλφσιντ, Βολφ, Πινόλα, Σίμονς, Κόεν, Γκουντόγκαν (33’ Έγκελερ), Εκίτσι (83’ Μιντάλ), Έιγκλερ, Μακ (66’ Σίμπερ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Κραφτ, Λαμ, Λουίς Γκουστάβο, Μπάντστουμπερ, Πράνιτς (46’ Κοτέντο), Κρόος (46’ Τίμοστσιουκ), Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Μέλερ (63’ Κλόσε), Ριμπερί, Γκόμεζ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή