ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννάκης: Εσείς μας δίνετε αισιοδοξία

Γιαννάκης: Εσείς μας δίνετε αισιοδοξία

Στη Φλώρινα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Αριστοτέλης».

Ο ισχυρός άνδρας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έδωσε το παρών στη «Χρηστίδειο Τελετή» και βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών για την εκπαιδευτική πρόοδό τους. Κατά την ομιλία του δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην πόλη και τόνισε πως για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι σκληρές στιγμές θα πρέπει πότε, άπαντες, να νικήσουμε τον εαυτό μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια περιοχή που βρίσκεται στα σύνορα και δίνει τη δική της μάχη, για την ανάδειξη της ικανότητας του ανθρώπου να προσφέρει. Δίνετε το παράδειγμα και τη δύναμη να ξεπεράσουμε όλοι τις δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα. Εσείς μας δίνετε αισιοδοξία. Τα όνειρά σας είναι μεγάλα. Θα συναντήσετε δυσκολίες και σκληρές στιγμές. Εκεί έρχονται η θέληση και το πάθος για να τις ξεπεράσετε. Σκαλίστε τη θέληση και το πάθος σας και ζήστε τα όνειρά σας. Για να το κάνετε, όμως, θα πρέπει να νικήσετε τον εαυτό σας, αυτόν που κάθε ημέρα θέλει να σας παρασύρει για να κάνετε λιγότερα από αυτά που έχει την ικανότητα να κάνετε».