ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες...

Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες...
Τα ημιτελικά του Champions League, βρίσκουν αντιμέτωπες τέσσερις ομάδες, που αν μη τι άλλο, έδειξαν στην προημιτελική φάση την υπεροχή...

Τα ημιτελικά του Champions League, βρίσκουν αντιμέτωπες τέσσερις ομάδες, που αν μη τι άλλο, έδειξαν στην προημιτελική φάση την υπεροχή τους έναντι των αντιπάλων τους.

Το ντέρμπι που θα κλέψει την παράσταση, είναι αυτό μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το άλλο «ζευγάρι» που θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, είναι το Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ – Σάλκε.

Το στοιχείο ωστόσο που μένει από τη φάση των «8», είναι η καθολική υπεροχή των ομάδων που τελικά πέρασαν στην επόμενη φάση, αφού και οι 4 πέρασαν με διπλές νίκες. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την Τότεναμ με 4-0 στην Ισπανία και 1-0 στην Αγγλία, η Μπαρτσελόνα τη Σαχτάρ με 5-1 στην Ισπανία και 1-0 στην Ουκρανία, η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τσέλσι με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η Σάλκε, έκανε την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με 5-2 της Ιντερ στην Ιταλία και 2-1 στη Γερμανία.