ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

LIVE ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Στην Τούμπα «σφραγίζεται» το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό - Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το Onsports.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους 2-1 στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ενώ οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν την πρόκριση, ούτως ώστε να διεκδικήσουν το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ.

Ωστόσο το παιχνίδι στην Τούμπα έχει ήδη καθυστερήσει να ξεκινήσει μισή ώρα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Αφορμή, τα βεγγαλικά αλλά και τα... ψάρια(!) που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ο Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα διαδραματίζονται, ωστόσο, ο διαιτητής έχει ξεκαθαρίσει ότι για να αρχίσει το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει αλλαγή στους πάγκους.

Στον αγωνιστικό χώρο αυτή την στιγμή ο διαιτητής με τους: Σαββίδη, Βρύζα (από την πλευρά του ΠΑΟΚ), Βρέντζο, Θεοδωρίδη (από τον Ολυμπιακό). Τους ενημερώνει για την τύχη του αγώνα. Μετά από νέες διαβουλεύσεις αποφασίστηκε ο αγώνας να ξεκινήσει σε 15 λεπτά.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το Onsports