ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ!

Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ!
«Δυσκολίες» για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο με αφορμή το θέμα των καταγγελιών...

«Δυσκολίες» για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο με αφορμή το θέμα των καταγγελιών κατά του Εθνικού και του Ιωνικού.

Η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι αποτέλεσε το έναυσμα για να γίνουν γνωστά μία σειρά από γεγονότα που έχουν την… οσμή σκανδάλου.

Η ΕΠΟ, μετά την καταγγελία της Καλλιθέας και ενώ είχε εκδώσει τα δελτία, προχώρησε την περασμένη Παρασκευή σε ανάκληση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία απευθύνθηκε στη ΦΑΕ Πειραιά και πήρε απάντηση ότι οι φωτοτυπίες που είχαν καταθέσει οι δύο ΠΑΕ (αντί για πρωτότυπα) δεν έχουν εκδοθεί από αυτήν. Λέγεται μάλιστα ότι η τελευταία φορά που εκδόθηκε στον Ιωνικό ασφαλιστική ενημερότητα ήταν τον Μαϊο του 2009!

Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό ΔΣ της Ένωσης Β – Γ Έθνικής και ειπώθηκε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει και ομάδες της Γ’ Εθνικής και ότι αν αποκαλυφθεί ο αριθμός τους μπορεί το πρωτάθλημα να τιναχτεί στο αέρα!

Χθες μάλιστα κυκλοφόρησε η φήμη ότι και ομάδα της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα ο Πανιώνιος, έχει ακολουθήσει την ίδια μεθοδολογία ώστε να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Ηδη στην ΕΠΟ υπήρξε αναταραχή. Χθες κυκλοφόρησε ότι ο υπεύθυνος για την έκδοση δελτίων τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το συγκεκριμένο στέλεχος της ομοσπονδίας που τώρα στοχοποιείται για πλημμελή άσκηση καθηκόντων μόλις τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου προβιβάστηκε σε διευθυντής του νεοσύστατου τμήματος «αγωνιστικού – μεταγραφικού».

Ένα μήνα μετά άλλος υπάλληλος της ομοσπονδίας κατήγγειλε εγγράφως στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο, τη συγκεκριμένη επιλογή ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ. Όμως παρότι υπήρξε έγγραφη καταγγελία κα κοινοποιήθηκε στα μέλη του ΔΣ, ουδέποτε συζητήθηκε…
Το αυριανό ΔΣ της Ομοσπονδίας είναι κρίσιμο και αναμένεται να συζητηθεί το θέμα, αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε όλα τα δελτία που εκδόθηκαν τον Ιανουάριο για τις ομάδες όλων των κατηγοριών.