ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κλάους, Νάτχο, Κατσουράνη στον τελικό!

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κλάους, Νάτχο, Κατσουράνη στον τελικό!

Με τρεις απουσίες πρώτης γραμμής θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αφού η νίκη-πρόκριση με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε... πύρρειος!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργιάδης για τη «μάχη» του άλλου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να υπολογίζει καταρχήν στον Στέφανο Αθανασιάδη, που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας πετυχαίνοντας τα δυο γκολ της πρόκρισης σε Πειραιά και Τούμπα, αφού ο διεθνής επιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στη διοργάνωση, με την κάρτα που αντίκρισε τη Μ. Τετάρτη!

Παράλληλα, θα λείψουν και οι Μπίμπρας Νάτχο και Κώστας Κατσουράνης, που δέχθηκαν κόκκινες (ο δεύτερος για το επεισόδιο με τον Τζαβέλλα, παρότι είχε ήδη αντικατασταθεί και ήταν στον πάγκο) και έτσι από τον «Δικέφαλο» θα λείψουν δυο πολύτιμες μονάδες στα χαφ (σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Κάτσε-Λάζαρ στην τριάδα του κέντρου και ήδη αναζητείται ο τρίτος που θα τους πλαισιώσει).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Εργκούς Κάτσε, που ήταν στο όριο καρτών και φλέρταρε έντονα με την... τέταρτη, τελικά τη γλίτωσε...

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Γενναίο» πριμ από Σαββίδη για… κούπα στον τελικό