ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίσσας: «Μπορούσε το μπρέικ ο Παναθηναϊκός»

Μίσσας: «Μπορούσε το μπρέικ ο Παναθηναϊκός»

Η έλλειψη προσοχής σε μερικά σημεία του αγώνα έφεραν την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Κώστα Μίσσα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» και στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα των Ρώσων στην απόδοσή τους.

Συγκεκριμένα, μίλησε για:

Την πρώτη αγωνιστική των play offs: «Ο Παναθηναϊκός αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε κάνει το break. Ο Ολυμπιακός είχε καλά διαστήματα. Νομίζω ότι το σημαντικότερο κομμάτι και για τις δύο ομάδες είναι να διορθώσουν τα λάθη τους και να μετατρέψουν τα πλεονεκτήματα των αντιπάλων τους σε αδυναμίες. Ωστόσο, αυτός είναι στόχος που πρέπει να καλυφθεί σε δύο μέρες».

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ρεάλ Μαδρίτης: «Η ουσία είναι ότι η ομάδα που έπεσε με την ΤΣΣΚΑ είναι πιο τυχερή από αυτήν που αντιμετωπίζει την Ρεάλ και αυτό γιατί είναι μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης που έχει πέντε παίκτες που μπορούν να πετύχουν καλάθι».

Το μπάτζετ των ομάδων και τη διαχείρισή του: «Δεν μπορείς κάθε χρόνο να είσαι στην κορυφή. Όταν έχεις έναν προϋπολογισμό κάνεις επιλογή ιδιαίτερα για τους ξένους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είχε ένα θέμα φέτος με αυτό για αυτό άλλαξε και κάποιους παίκτες, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνεις μέσα στη σεζόν. Ακόμη, είχε και τον τραυματισμό του Λο».