ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Βούτσινιτς η... βόμβα του καλοκαιριού; (photos &videos)

Ολυμπιακός: Βούτσινιτς η... βόμβα του καλοκαιριού; (photos &videos)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει χτύπημα παγκόσμιας εμβέλειας με τον Μαυροβούνιο επιθετικό της Γιουβέντους

Η σεζόν στην ουσία έχει τελειώσει για τους «ερυθρόλευκους» που πλέον αρχίζουν σιγά σιγά να δημιουργούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Τα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα είναι πολλά, όμως αυτό του 30χρονου φορ της Γιουβέντους είναι εκείνο που ξεχωρίζει.

Τις τελευταίες μέρες φήμες από την Ιταλία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαυροβούνιο επιθετικό και πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην... τσέπη για να τον κάνει κάτοικο Πειραιά.

Ο Βούτσινιτς πρόκειται φυσικά για παίκτη παγκόσμιας κλάσης με θητεία σε Ρόμα και Γιουβέντους. Φέτος μπορεί να μην έχει βρει θέση βασικού στη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου (17 αγώνες, 2 γκολ, 1 ασίστ), όμως δεν παύει να είναι ένας αξιόπιστος επιθετικός που αν έρθει στον Ολυμπιακό θα κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο παίκτης κοστολογείται στα 12 εκ. ευρώ, με τα ιταλικά Μ.Μ.Ε να κάνουν λόγο για συμφωνία στα 4 εκατομμύρια. Φυσικά αν ολοκληρωθεί το «deal» θα μιλάμε για το... μπαμ του καλοκαιριού και θα κάνει την ομάδα του Μίτσελ ακόμα πιο δυνατή.

Δείτε βίντεο με τον 30χρονο φορ εν δράσει: