ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Να πάρουμε τη νίκη»

«Να πάρουμε τη νίκη»
Ο Μάρκο Κέσελ ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, ένα ντέρμπι «αιωνίων», τονίζοντας τον ενθουσιασμό του για..

Ο Μάρκο Κέσελ ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, ένα ντέρμπι «αιωνίων», τονίζοντας τον ενθουσιασμό του για αυτό και πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη:

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός πως θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας».

Για την απουσία του Ράσο Νεστέροβιτς, ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε: «Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι κρίμα που τραυματίστηκε όμως αυτά συμβαίνουν. Μην ξεχνάτε πως στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ ήταν ένας από τους καλύτερους. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, παρά να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε».

Αναφερόμενος στην πίεση του αγώνα: «Πίεση νομίζω πως υπάρχει και στις δύο ομάδες. Γενικά εμείς παραμένουμε ήρεμοι και κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που έχουμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Όσο για το που πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία η ομάδα του Πειραιά, ο Κέσελ είπε: «Κατ’ αρχήν στη σκληρή μας άμυνα. Πρέπει να επιστρατεύσουμε αυτό το στοιχείο, έτσι ώστε να σταματήσουμε τους καλούς σουτέρ του Παναθηναϊκού, όπως είναι ο Νίκολας και ο Φώτσης. Μυστικά δεν υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά κι εκείνοι το ίδιο. Περιμένω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, που θα το απολαύσουν όσοι αγαπούν το μπάσκετ».