ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάμπελ: «Θυσίασα πολλά για το Μουντιάλ»

Κάμπελ: «Θυσίασα πολλά για το Μουντιάλ»

Ο Ζόελ Κάμπελ υποστήριξε πως θέλει να βρεθεί στην αποστολή της Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ με κάθε τρόπο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζόελ Κάμπελ θα βρίσκεται στην αποστολή της Κόστα Ρίκα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ίδιος μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για το ενδεχόμενο αυτό.

«Μπορώ να αντέξω την πίεση. Προσπαθώ πρώτα να διασκεδάζω εγώ, να είμαι ταπεινός να δουλεύω και να συνεισφέρω στα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά στα Μέσα της πατρίδας του για να συνεχίσει:

«Πλέον είμαι πνευματικά πιο δυνατός, πιο συγκεντρωμένος. Πριν από την τεχνική κατάρτιση αλλά και την φυσική κατάσταση βρίσκεται το μυαλό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Ευρώπη. Πρώτα παίζω και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Στη συνέχεια θέτω ως στόχο να σκοράρω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να γράψει μία ωραία ιστορία για την Κόστα Ρίκα».

Για το αν αξίζει μία θέση στην αποστολή της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, είπε: «Δεν ξέρω αν το αξίζω ή όχι. Ίσως να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που το αξίζουν περισσότερο από μένα. Αυτό που ξέρω είναι τι θυσίες έχω κάνει για να φτάσω μέχρι εδώ. Έχω περάσει δύσκολα για να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως μέχρι να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο δεν μπορώ να πω, πως πηγαίνω», κατέληξε.