ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Αρναούτη για τον αγώνα κόντρα στον Zolani Marali (pics)

Η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Αρναούτη για τον αγώνα κόντρα στον Zolani Marali (pics)

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α παραχώρησε σήμερα το πρωί η εταιρία ''one2'', και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Αρναούτης με αφορμή τον αγώνα του στο East London της Ν. Αφρικής, στις 23 Μαΐου με αντίπαλο τον Zolani Marali για την ζώνη WBF Junior Welterweight.

Παρουσία του Tύπου, του προπονητή του κ. Καπανταηδάκη αλλά και του manager του στην Ελλάδα Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο ''Mighty Mike'' δήλωσε πως ήταν καιρό σε προετοιμασία για τον αγώνα του στο ''THE BATTLE'' και δέχτηκε να παίξει με τον Marali επειδή ξέρει ότι έχει την δυνατότητα να κερδίσει.

Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τον Marali αφού έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερα ονόματα στο εξωτερικό και στόχο έχει να κερδίσει τον αγώνα με KO και να μην φτάσει στους 12 γύρους.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του Μιχάλη Αρναούτη, κ. Καπανταηδάκης, λέγοντας ότι ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις και είναι σίγουρος ότι θα φύγει από το East London με την ζώνη ανάμεσα στην μέση.

Έπειτα ο λόγος πήγε πάλι στον Μιχάλη Αρναούτη για τις ερωτήσεις την δημοσιογράφων, με τον ''Mighty Mike'' να αποκαλύπτει ότι έχει συμβόλαιο για δύο αγώνες στην Αμερική. Ο πρώτος αγώνας θα είναι το μεγάλο rematch με τον Josesito Lopez και ο άλλος αγώνας, σε event που θα διοργανωθεί από την Golden Boy Promotions του Oscar De La Hoya.

Σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο διαφέρει να παίζει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Μιχάλης Αρναούτης δήλωσε πως δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά εκτός από το οικονομικό θέμα που ελπίζει κάποτε να αλλάξει στην Ελλάδα και να ανέβουν τα κασέ.

Επίσης είναι ανοιχτός να παίξει σε άλλη Ελληνική διοργάνωση αφού βέβαια ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Τέλος ζήτησε οι αγώνες που παίζουν οι Έλληνες αθλητές να καταγράφονται επίσημα με την προοπτική ότι θα μπορούν να ''κλείνουν'' πιο εύκολα αγώνες στο εξωτερικό.

Συντονιστής της Συνέντευξης Τύπου ήταν ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του Star Θοδωρής Ζαρμακούπης.