ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η συλλογή αγαθών για τους Σέρβους

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η συλλογή αγαθών για τους Σέρβους

Τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες τους απέδειξαν για ακόμα μία φορά οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και οι φίλαθλοι.

Από το «Δικέφαλο του Βορρά» συγκεντρώνουν αγαθά για την ενίσχυση του σερβικού λαού που επλήγη από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ξεκίνησε χθες (26/05) στο κλειστό της Πυλαίας, στο περιθώριο του δεύτερου μικρού τελικού των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Πανιώνιο, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκινητική. Οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν σήμερα (27/05) ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τους φιλάθλους τους και ενημερώνουν πως η προσπάθειά τους για την κάλυψη των κυρίων αναγκών των πλημμυροπαθών Σέρβων θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη (29/05) στο «PAOK Sports Arena», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την μπουτίκ τους.

Η ανακοίνωση: «Και αυτή τη φορά η συμμετοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε ιδιαίτερη σημασία, στο κάλεσμα για βοήθεια και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας. Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής (26/05) ημέρας συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητας ειδών πρώτης ανάγκης στο «Παλατάκι» και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που δεν έμεινε ανενεργός, αλλά συμμετείχε με τον τρόπο του. Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί για ακόμα δύο ημέρες, μέχρι και την Πέμπτη (29/05).0 Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπροστά από την μπουτίκ στο «Παλατάκι».

Θυμίζουμε ότι συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας γίνεται και στο γήπεδο της Τούμπας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό της Σερβίας οι κύριες ανάγκες των κατοίκων της Σερβίας αφορούν: Στρώματα, κλινοσκεπάσματα, πτυσσόμενα κρεβάτια, ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, γαλότσες, κάλτσες, εσώρουχα, πάνες για παιδιά, φακοί, μπαταρίες, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα».