ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρολάν Γκαρός: «Σάρωσε» η πεντάστερη Σαράποβα (pics-vids)

Ρολάν Γκαρός: «Σάρωσε»  η πεντάστερη Σαράποβα (pics-vids)

Με ψυχωμένη εμφάνιση κόντρα στην Σιμόνα Χάλεπ, η Μαρία Σαράποβα κατέκτησε τον πέμπτο Grand Slam τίτλο στην καριέρα της

Σε ένα δραματικό τελικό διάρκειας 3 ωρών και δύο λεπτών η Μαρία Σαράποβα επικράτησε της Σιμόνα Χάλεπ 6-4, 6-7(5), 6-4, κατακτώντας τον τίτλο του απλού γυναικών στο Roland Garros.

Η Μαρία Σαράποβα, που είχε πριν από τον τελικό από έναν τίτλο στα τουρνουά Grand Slam, πανηγύρισε τη δεύτερη κούπα στο γαλλικό Όπεν κι έφθασε πλέον στους πέντε.

Με τη σειρά της η εκπληκτική 23χρονη Σιμόνα Χάλεπ, έφθασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τελικό Grand Slam, έδωσε και την ψυχή της για να φθάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και να γράψει τη δική της ιστορία.

Σαράποβα: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα»

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», δήλωσε η μεγάλη νικήτρια που πήρε το τρόπαιο από τα χέρια της Κρις Έβερτ. «Ήταν ένα τρόπαιο που ήθελα από μικρή και τώρα έχω δύο. Είναι πολύ συγκινητικό. Ποτέ δεν περίμενα ότι στα 27 μου θα έχω περισσότερα Ρολάν Γκαρός από κάθε άλλο Grand Slam. Ήταν ο πιο δύσκολός μου τελικός. Η Σιμόνα έπαιξε απίστευτα».

Συγκινημένη και η φιναλίστ

«Είναι ο πρώτος μου τελικός Grand Slam και θα είναι ξεχωριστός για όλη μου τη ζωή. Συγχαρητήρια στη Μαρία, το άξιζε. Της εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον. Ήταν δύο απίστευτες εβδομάδες και σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ και τον κόσμο στη Ρουμανία για τη στήριξη».

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο στο gallery που ακολουθεί