ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιβάνοβιτς: «Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου»

Ιβάνοβιτς: «Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για την νέα σελίδα της καριέρας του τονίζοντας ότι όλοι οι προπονητές θα ήθελαν μια μέρα να βρεθούν στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και το πρόσωπο της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος από το απόγευμα της Τρίτης (10/6) είναι και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τα χέρια δόθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν για τα δύο επόμενα χρόνια και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» τόνισε ότι όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να είναι στην θέση του.

«Ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει Παναθηναϊκός και ξέρω πολύ καλά και πολλά πράγματα για το ελληνικό μπάσκετ», είπε αρχικά ο νέος προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει μεγάλη ιστορία, έχουν φορέσει την φανέλα του μεγάλοι παίκτες και έχει κατακτήσει πάρα πολλά πρωταθλήματα. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να προπονήσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού».