ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δύο τεστ στην Αυστρία

Ολυμπιακός: Δύο τεστ στην Αυστρία

Η Κράσνονταρ από την Ρωσία είναι ο πρώτος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα «πετάξουν» τη Δευτέρα (7/7) για την Αυστρία, όπου μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουλίου θα παραμείνουν στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την παραμονή της αποστολής των Πειραιωτών στην Αυστρία, ο Μίτσελ θα έχει... διπλή ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, μια και το Σάββατο 12 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ από την Ρωσία στο πρώτο φιλικό, ενώ λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν και δεύτερο τεστ, απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου.

Το πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» θα διεξαχθεί στο Γένμπαχ το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 (ώρα Ελλάδας, 18:00 τοπική), ενώ το έτερο τεστ θα φιλοξενηθεί στο Σβατς, την Πέμπτη (17/7) στις 20:00 (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική).

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αναφέρεται:

«Από τις 7 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Η ομάδα μας θα παραμείνει στην Αυστρία μέχρι τις 18 Ιουλίου και σε εκείνο το διάστημα θα δώσει και τα δύο πρώτα φιλικά της.

Αναλυτικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 12 Ιουλίου και ώρα 18:00, στο Γένμπαχ, τη Ρωσική Κράσνονταρ. Λίγες ημέρες μετά, στις 17 Ιουλίου, ο Θρύλος θα κοντραριστεί στο Σβατς με την Ντιναμό Κιέβου, στις 19:00. Όλες οι ώρες είναι τοπικές».