ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σπάει κάθε ρεκόρ η μεταγραφή του Χάμες!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σπάει κάθε ρεκόρ η μεταγραφή του Χάμες!

Οι πωλήσεις με το νούμερο «10» του Κολομβιανού ξεπερνούν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με την «βασίλισσα» να έχει βάλει στα ταμεία της ως τώρα περίπου τα μισά λεφτά της μεταγραφής του

Από την Ρεάλ Μαδρίτης έχουν περάσει τεράστια ονόματα όπως ο Φίγκο, ο Ζιντάν, ο Μπέκαμ και ο Ρονάλντο, όμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «βασίλισσας» που μάγεψε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, φαίνεται πως είναι έτοιμο να «σπάσει» κάθε ρεκόρ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως είναι πολύ αγαπητός στους φίλους της ισπανικής ομάδας που σύμφωνα με την «Sport», μέσα σε 48 ώρες πούλησε 345.000 φανέλες (!), περισσότερες από κάθε άλλον στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα αν υπολογιστεί πως η εμφάνιση με το νούμερο «10» κοστίζει περίπου 100 ευρώ, τα κέρδη φτάνουν τα 34,5 εκ. ευρώ μόλις σε δύο ημέρες, δηλαδή σχεδόν τα μισά λεφτά τα οποία έδωσε η Ρεάλ στη Μονακό για να τον φέρει στην Μαδρίτη (80.000.000).

Αξιοσημείωτο είναι πως ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε 5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, έχει «πουλήσει» κοντά στο 1 εκατομμύριο φανέλες με το όνομα του, κάτι που σημαίνει πως αν συνεχίζει έτσι ο Χάμες, θα ξεπεράσει εύκολα το ρεκόρ του.

Διαβάστε επίσης:

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε Νάβας