ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλέγκρι: «Θα πάρουμε ακόμα δύο παίκτες»

Αλέγκρι: «Θα πάρουμε ακόμα δύο παίκτες»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υποστήριξε πως η Γιουβέντους θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.

Στην απόκτηση των Πατρίς Εβρά, Αλβάρο Μοράτα, Ρομπέρτο Περέιρα και Κίνγκσλεϊ Κόμαν έχει προχωρήσει η Γιουβέντους. Παρόλα αυτά, οι «μπιανκονέρι» δεν θα μείνουν εκεί και όπως έκανε γνωστό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα υπάρξουν ακόμα δύο προσθήκες.

«Αν αποκτήσουμε ακόμα έναν αμυντικό και ακόμα έναν επιθετικό, θα είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για να συνεχίσει: «Προτιμώ να αποκτήσουμε πρώτα έναν επιθετικό. Η ομάδα δουλεύει καλά και δεν είναι εύκολο να βελτιώσεις μια ήδη εξαιρετική ομάδα».

Για την απόκτηση του 18χρονου μέσου, Κίνγκσλεϊ Κόμαν από την Παρί Σεν Ζερμέν είπε: «Ο Κόμαν θα παραμείνει στην ομάδα. Ο Περέιρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και να μας δώσει σημαντικές λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στο κέντρο».

Από εκεί και πέρα, αυτό που απασχολεί αρκετά τη «γηραιά κυρία» είναι και το μέλλον του Αρτούρο Βιντάλ το οποίο είναι στον... αέρα. Ο Ιταλός τεχνικός αναφερόμενος σε αυτή την περίπτωση είπε: «Έχω μιλήσει ήδη μαζί του. Είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει στην ομάδα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».