ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοτσόλης: «Παναθηναϊκός και Ευρώπη, συνυφασμένες έννοιες»

Κοτσόλης: «Παναθηναϊκός και Ευρώπη, συνυφασμένες έννοιες»

Ο Στέφανος Κοτσόλης ήταν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης

Ο έμπειρος γκολκίπερ θα πάρει θέση βασικού και θα υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού» θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου για να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η παρουσία μας εδώ είναι ο καρπός της μεγάλης προσπάθειας της περσινής χρονιάς. Κατορθώσαμε το μέγιστο δυνατό και διεκδικούμε την ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Είναι δύο δύσκολα ματς, έχουμε δουλέψει πολύ κι ελπίζω να πάνε όλα βάσει πλάνου και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας ξεκαθάρισε: «Είναι κάτι που γνωρίζουμε το πόσα θα ματς θα είχαμε παίξει μέχρι τα παιχνίδια με τη Σταντάρ. Νομίζω πως έχουμε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας και θα φανεί στο γήπεδο».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Από πέρυσι έχουμε γυρίσει σελίδα. Ξεκινήσαμε ιδανικά στις εγχώριες διοργανώσεις κι ελπίζω φέτος να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός και η Ευρώπη είναι συνυφασμένες έννοιες».

Για τη βέλγικη ομάδα: «Έχει γίνει πολύ καλή κατασκοπεία από την ομάδα μου. Αλλά όλα αυτά που έχουμε συζητήσει και αναλύσει, τα κρατάμε για την ομάδα μας».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση σε αυτό το γύρο. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες και θα δούμε στο γήπεδο ποιος μπορεί να πάρει την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» για πέντε χρόνια ο Μποχωρίδης (photos)

Λουζόν: «Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός

Αποσύρεται o Γιασικεβίτσιους από την ενεργό δράση!