ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης (photos)

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης (photos)

Ο νεαρός γκαρντ τα βρήκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και θα συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέχρι το 2017

«Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησαν να μείνουν μαζί ως το 2017. Καλό καλοκαίρι...».

Με αυτό το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2017.

Ο 24χρονος γκαρντ συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες των Πειραιωτών, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, και κατέληξε σε συμφωνία για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, για άλλα τρία χρόνια. Οι δύο πλευρές χρειάστηκαν αρκετά ραντεβού για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους και τελικά η «χρυσή τομή» βρέθηκε στο οικονομικό, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Η καθοριστική συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (29/07), με την επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη από το Καρπενήσι όπου βρέθηκε με την Εθνική Ελλάδας Ανδρών, για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας

Ο Μάντζαρης έπιασε λιμάνι το καλοκαίρι του 2011 και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013, ενώ έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος το 2012.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ρομπίνιο

Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο για Ρομπίνιο ο Βρέντζος