ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισά: «Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Ισά: «Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Ολυμπιακός σημειώνει πρόοδο αλλά θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, σύμφωνα με τον Πιέρ Ισά.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την παρουσία των Πειραιωτών στο International Champions Cup και τα φιλικά με Μίλνα και Λίβερπουλ, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την παρουσία των Πρωταθλητών Ελλάδας στο διεθνές τουρνουά.

«Συνεχίζουμε να δείχνουμε καλή εικόνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως συνεχίζουμε να χτίζουμε μια καινούρια ομάδα. Οι παίκτες έπαιξαν καλά. Όλη ομάδα είχε μια καλή εμφάνιση. Για εμένα δεχτήκαμε ένα άτυχο γκολ, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και γενικότερα τα παιδιά ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό, όμως η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ θετική», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα από το ματς του περσινού καλοκαιριού στο «Άνφιλντ», η ομάδα έχει προοδεύσει αρκετά. Νομίζω πως το δείξαμε και στα δυο ματς με τις Μίλαν και Λίβερπουλ. Πρόκειται για δυο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Το πρώτο ματς το κερδίσαμε, όμως σήμερα νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Τέλος, για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο International Champions Cup, απάντησε: «Όπως είπε και ο Κριστιάν, νομίζω πως είναι σημαντικό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Ο πρόεδρος μας έχει ζητήσει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο και ειδικά σε αυτό το τουρνουά, το οποίο το παρακολουθούν νομίζω περισσότερες από 150 χώρες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και με την παρουσία των φιλάθλων μας εδώ. Νομίζω πως αυτά είναι τα σημαντικότερα».

Διαβάστε επίσης:

Μένει στον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης (photos)

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ρομπίνιο