ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Τα τελευταία νέα στην υπόθεση Ρομπίνιο»

Ολυμπιακός: «Τα τελευταία νέα στην υπόθεση Ρομπίνιο»

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες δύο ημέρες ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ρομπίνιο από τη Μίλαν με σκοπό να ολοκληρώσει την πιο... ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού. Ποια είναι όμως τα δεδομένα στην δύσκολη υπόθεση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ;

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό της Μίλαν ως δανεικό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και έχει καταθέσει ήδη την προτασή του.
Η μάνατζερ του παίκτη σε χθεσινές της δηλώσεις ισχυρίστηκε πως ο πελάτηςε της έχει πολύ καλή άποψη για την Ελλάδα και δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας, ωστόσο οι προτάσεις που έχουν στα χέρια τους είναι αρκετές και τις εξετάζουν προσεκτικά.

Είναι δεδομένο ότι ο Ρομπίνιο έχει προτάσεις από χώρες των Αραβικών Εμιράτων αλλά και από τη Βραζιλία. Αυτό που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την τελική έκβαση της υπόθεσης είναι το κατά πόσο έχει όρεξη για μπάλα ο 30χρονος πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός καλύπτει τις προσδοκίες του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι συζητήσεις μεταξύ του Βραζιλιάνου και της Μίλαν έχουν προσωρήσει και ίσως έχουμε εξελίξεις και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:
Ισά: «Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»