ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπαθεοδώρου: «Δεν μας έστειλε κανείς στην 8άδα»

Παπαθεοδώρου: «Δεν μας έστειλε κανείς στην 8άδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις έως τώρα εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει μείνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε και του Μαυροβουνίου και, τώρα, θα παίξει με αντίπαλο την Ιταλία για την πρόκρισή του στην 4άδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχθηκε πως οι παίκτες του προσπαθούν πολύ στο Ικόνιο και κατάφεραν να εξασφαλίσουν μόνοι τους την παρουσία τους στους «8». Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη επί του Μαυροβουνίου: «Μπήκαμε από την αρχή του αγώνα πολύ συγκεντρωμένοι και με πολύ καλό ρυθμό, ελέγξαμε τα ατού των αντιπάλων στην άμυνα και βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση, κυρίως με τα μακρινά σουτ του Τσαλμπούρη και του Χαραλαμπόπουλου. Χτίσαμε μεγάλη διαφορά στο πρώτο μέρος, αλλά γνωρίζαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο το Μαυροβούνιο θα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Τα παιδιά, όμως, δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους σε άμυνα κι επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση». Είπε ακόμα...

Για τον απολογισμό της δεύτερης φάσης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Καταφέραμε και κερδίσαμε εμείς την πρόκρισή μας στα προημιτελικά, δεν μας έστειλε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκεί. Τα παιδιά το πέτυχαν με την αξία τους. Είχαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, κερδίσαμε τα δύο και χάσαμε το ένα καθαρά λόγω κόπωσης μετά τις δύο παρατάσεις στον αγώνα με την Ισπανία. Γενικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία όλων των παικτών και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, εντός κι εκτός γηπέδου».

Για τον προημιτελικό με την Ιταλία: «Τώρα έχουμε λίγες ώρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και από αύριο (31/07) θα ασχοληθούμε με τον προημιτελικό της Παρασκευής (01/08, 14.00) απέναντι στην Ιταλία».

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφήβων: Προκρίθηκε με νίκη, τώρα Ιταλία

Ελλάδα: Τιμωρία 8 αγωνιστικών στον Σάντος!

Ελλάδα: Στην Αγία Πετρούπολη Ρανιέρι και Σάντος