ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ψάχνει το… μπαμ με Μάριο Γκόμεζ! (videos+photos)

Ολυμπιακός: Ψάχνει το… μπαμ με Μάριο Γκόμεζ! (videos+photos)

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον Γερμανό να είναι μια περίπτωση που μοιάζει ιδανική για τους ανθρώπους της ομάδας

Βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου και λίγες ημέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, όλο και περισσότερα ονόματα ακούγονται για τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση Πουλίδο παραμένει στο «ψυγείο», η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου ακούγεται έντονα (αν και στο κόλπο μπήκε και η Λα Kορούνια), ενώ και το όνομα του Ζόνας της Βαλένθια είναι στην λίστα. Το τελευταίο και ίσως και καλύτερο που έρχεται να προστεθεί όμως, είναι αυτό το Μάριο Γκόμεζ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ψάχνει να κάνει το... μπαμ με την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού της Φιορεντίνα, που πραγματοποίησε τις καλύτερες του εμφανίσεις και «έφτιαξε» το όνομα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Στους «Βιόλα» ο Γερμανός βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι και αγωνίστηκε μόλις σε 15 παιχνίδια λόγω τραυματισμών, σημειώνοντας 5 τέρματα. Πριν μετακομίσει στην Ιταλία, ο Γκόμεζ σε 174 παιχνίδια με τους Βαυαρούς πέτυχε 113 γκολ, ενώ στο παρελθόν με την φανέλα της Στουτγάρδης σε 156 εμφανίσεις έβαλε 87 φορές την μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα ο 29χρονος σέντερ φορ, έχει χρησθεί διεθνής με την εθνική του ομάδα 59 φορές σημειώνοντας 25 γκολ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η περίπτωση του μοιάζει ιδανική για την επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδος και παράλληλα αν ολοκληρωθεί το «deal», θα πρόκειται για μεταγραφή αεροδρομίου. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όμως δεν υπολογίζεται στην Φιορεντίνα, με τον Ολυμπιακό να έχει δηλώσει ενδιαφέρον και να ψάχνει το... μπαμ του καλοκαιριού.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα το θέμα του επιθετικού θα ξεκαθαρίσει με την ανακοίνωση του ονόματος του... εκλεκτού του Μίτσελ και της διοίκησης των ερυθρολεύκων.

Δείτε τον Μάριο Γκόμεζ εν δράσει:

Διαβάστε επίσης:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε Ρουγκάλα