ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ανδρών: Έκπληξη Ρανιέρι με Διαμαντάκο

Εθνική Ανδρών: Έκπληξη Ρανιέρι με Διαμαντάκο

Την πρώτη αποστολή για αγώνα της Εθνικής Ανδρών «έβγαλε» ο Κλαούντιο Ρανιέρι, από την οποία δεν έλειψαν οι εκπλήξεις όπως η κλήση του Δημήτρη Διαμαντάκου.

Οι πρώτες κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι έγιναν γνωστές πριν λίγες ημέρες και αφορούσαν τους διεθνείς που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας. Τώρα, ο Ιταλός τεχνικός έκανε γνωστή την πλήρη αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον πρώτο αγώνα στα προκριματικά του Euro 2016. Ο Ρανιέρι επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τη Ρουμανία, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις στις κλήσεις του, όπως η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντάκου.

Φαίνεται πως ο νεαρός φορ του Ολυμπιακού «κέρδισε» τον Ρανιέρι με την παρουσία του στα δυνατά φιλικά των Πειραιωτών στις ΗΠΑ. Αξιοσημείωτο, είναι, πάντως πως δεν υπάρχει κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού στις κλήσεις, ενώ δεν κλήθηκαν παίκτες ούτε από τον Ατρόμητο, ούτε κι από τον Αστέρα Τρίπολης, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των οποίων παρακολούθησε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«O κ. Ρανιέρι επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον πρώτο αγώνα της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 (Ελλάδα-Ρουμανία 7/9/2014 και ώρα 21:45, «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Ρανιέρι είναι οι εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα, Μανωλάς, Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Σιόβας, Ταχτσίδης, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: «Ψάχνεται» για Τουλαλάν (videos)