ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μανωλάς: «Καλύτερη επιλογή η Ρόμα» (photos)

Μανωλάς: «Καλύτερη επιλογή η Ρόμα» (photos)

Στην επίσημη παρουσίαση του Κώστα Μανωλά προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) η Ρόμα.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη νέα... σελίδα στην καριέρα του, ενώ φωτογραφήθηκε και με τη νέα του φανέλα με τον αριθμό 44 στην πλάτη, μια και το 4 και το 24 δεν ήταν διαθέσιμα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κώστας Μανωλάς ξεκαθάρισε πως ήταν επιλογή του να αγωνιστεί στη Ρόμα, αποκαλύπτοντας πως απέρριψε την πρόταση της Γιουβέντους, που είχε κινηθεί για την απόκτησή του.

«Ήθελα να έρθω στη Ρώμη. Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησα, όσα άκουσα από τους ανθρώπους της Ρόμα και η επιθυμία μου ήταν που με έφεραν εδώ. Είχα προσφορές από μεγάλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και της Γιουβέντους. Αλλά ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ, στη Ρόμα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και μίλησε για την μεταγραφή του: «Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει υψηλές προσδοκίες και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να μην απογοητεύσω τους ανθρώπους του συλλόγου που με επέλεξαν».

Τέλος, ο Κώστας Μανωλάς, σχολίασε: «Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Και για εμένα η καλύτερη επιλογή ήταν η Ρόμα. Δεν ξέρω εάν θα έχω σίγουρη θέση στην ενδεκάδα. Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να αποδείξω ότι μου αξίζει αυτή η θέση».

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Ανδρών: Έκπληξη Ρανιέρι με Διαμαντάκο

Ολυμπιακός: «Ψάχνεται» για Τουλαλάν (videos)