ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννιώτας: «Να βρεθεί ο Μελισσανίδης του Άρη»

Γιαννιώτας: «Να βρεθεί ο Μελισσανίδης του Άρη»

Να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΑΕΚ συμβουλεύει τους Θεσσαλονικείς ο άσος του Αστέρας Τρίπολης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Δεν θεωρώ την επιστροφή μου στην Ελλάδα πισωγύρισμα. Είναι μια πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης, βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και αυτό μόνο τυχαία δεν ήρθε. Όλα αυτά τα χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά και ήρθε η ώρα της ανταμοιβής».

Για την κατάσταση στον Άρη: «Μόνο στενοχώρια αισθάνομαι με αυτά που γίνονται. Τίποτε άλλο. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Όλο οι ίδιες και οι ίδιες καταστάσεις. Μπαίνουν άνθρωποι που έκαναν κακό ξανά και ξανά και τα πράγματα δεν βελτιώνονται. Κουράστηκε ο κόσμος με όλα αυτά. Στον Άρη πρέπει να μπει ένας άνθρωπος που έχει λεφτά. Δεν γίνεται να είναι πρόεδροι στον Άρη άνθρωποι που δεν έχουν ούτε 100.000 ευρώ. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Θέλουν να είναι πρόεδροι και περιμένουν να διοικήσουν με τα λεφτά του Διούδη. Αν θες να βοηθήσεις αγόρασε διαρκείας και βοήθα από την κερκίδα. Δεν μπορείς έτσι να γίνεις πρόεδρος. Ο Άρης πρέπει να κάνει αυτό που έκανε η ΑΕΚ. Να βρεθεί ένας άνθρωπος, όπως ο Μελισσανίδης που πήρε την ΑΕΚ και θεωρώ πως τα επόμενα χρόνια θα είναι συνεχώς μέσα στην 3άδα. Αν ο Άρης καθαρίσει από τα χρέη θα βρει σίγουρα έναν τέτοιον άνθρωπο. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα, ποιος δεν θα την ήθελε; Αν ο Άρης είχε τους ανθρώπους που έχει ο Αστέρας Τρίπολης θα είχε 30.000 κόσμο κάθε Κυριακή στο Χαριλάου».

Για το αν μιλάει με ποδοσφαιριστές του Άρη και τις σκέψεις του: «Είναι απογοητευμένοι. Αν μπορούσαν να φύγουν θα το έκαναν το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν έχουν την πολυτέλεια να πουν ας κάτσω ένα χρόνο και βλέπουμε. Πληρώνονται μόνο τον μισθό και αν τον παίρνουν και αυτόν».

Για το αν σκέφτεται πιθανή επιστροφή του στον Άρη: «Θέλω να το κάνω, αλλά πρώτα να γίνει πάλι ο Άρης όπως ήταν. Τώρα όπως τον δημιούργησαν κάποιοι δεν είναι Άρης».