ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Λατρεία στη Μυτιλήνη (video)

Παναθηναϊκός: Λατρεία στη Μυτιλήνη (video)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή με εκδηλώσεις λατρείας στη Μυτιλήνη, όπου έφτασε για τον αγώνα με την Καλλονή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής αντιμετωπίζει την ΑΕΛ Καλλονής στον «Ταρλά», για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» έφτασαν στη Μυτιλήνη από το απόγευμα του Σαββάτου (13/09) και η υποδοχή που τους περίμενε ήταν κάτι παραπάνω από... αποθεωτική. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο νησί έφτιαξε μια τρομερή ατμόσφαιρα, με συνθήματα, καπνογόνα και χειροκροτήματα για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, δίνοντας έτσι έναν ξεχωριστό – πράσινο – τόνο στην παρουσία του Παναθηναϊκού στο νησί για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Μάλιστα, η υποδοχή ήταν τέτοια που έκανε αρκετούς από τους παίκτες να... βγάλουν βίντεο από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου όπου κατέλυσε η ομάδα. Ο κόσμος είχε συνοδέψει ως εκεί την αποστολή και... δεν έλεγε να φύγει, δείχνοντας το πόσο στηρίζει τον Παναθηναϊκό. Λίγη ώρα μετά το τέλος των εκδηλώσεων των οπαδών του Παναθηναϊκού, κυρίως της Θύρας 13 Μυτιλήνης, η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανάρτησε στο προφίλ της ένα βίντεο με μερικές χαρακτηριστικές σκηνές από την υποδοχή...

Διαβάστε επίσης:

Παίκτης του NBA παρίστανε το κέρινο ομοίωμα (video)

Γκολάρες και θέαμα στο «Έμιρεϊτς» (video)

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Αλαφούζος