ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζ. Ρότζερς: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα!»

Τζ. Ρότζερς: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα!»
Ο Τζόνι Ρότζερς μίλησε στη web TV του Onsports τονίζοντας πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να...

Ο Τζόνι Ρότζερς μίλησε στη web TV του Onsports τονίζοντας πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να κάνει αυτά που καταφέρνει ο Παναθηναϊκός.

Ο άλλοτε παίκτης των «πρασίνων» αναφέρθηκε αρχικά στην κατάκτηση του τροπαίου:
«Το μυστικό του Παναθηναϊκού είναι ότι είναι μία οικογένεια. Είναι ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο του συλλόγου».

Όσον αφορά στις εμφανίσεις του Νικ Καλάθη υπογράμμισε:
«Σαν οπαδός, είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τον Καλάθη. Σταμάτησε τον Ναβάρο στα παιχνίδια και δεν έκανε μόνο αυτό. Έβαλε και πολλούς πόντους, ενώ το ίδιο έκανε και με τη Σιένα. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα του Ομπράντοβιτς που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Όσον αφορά στις μνήμες από την Μπολόνια του 2002:
«Θυμάμαι αυτές τις στιγμές κάθε φορά που βλέπω τον Παναθηναϊκό. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι και σήμερα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Παυλος που δεν είναι εδώ, αλλά και οι περισσότεροι από το τεχνικό επιτελείο. Θυμάμαι αυτές τις στιγμές κάθε φορά που βλέπω τον Παναθηναϊκό».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη παραδέχτηκε:
«Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Είναι ένας… δολοφόνος. Δεν παίζει μόνο καλή άμυνα, δεν πασάρει απλά καλά, αλλά πλέον παίρνει και όλα τα δύσκολα σουτ σε κρίσιμες στιγμές και οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε διακρίσεις. Δεν τον νοιάζει αν θα σκοράρει 20 πόντους, τον νοιάζει μόνο η ομάδα».

Τέλος, τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό:
«Κερδίζουν το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Ποια άλλη ομάδα το κάνει αυτό; Παίκτες πάνε και έρχονται αλλά έχουν το ίδιο αποτέλεσμα».

Onsports.gr