ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ξένος Τύπος αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ξένος Τύπος αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια για τον Ολυμπιακό από τον ξένο Τύπο, μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης χθες το βράδυ (16/9).

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και... έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υποδέχθηκαν με έκπληξη αλλά και θαυμασμό ταυτόχρονα τη συγκεκριμένη νίκη και στάθηκαν περισσότερο στο καταπληκτικό κοουτσάρισμα του Μίτσελ, στην αποτελεσματικότητα των παικτών του Ολυμπιακού και στην αδυναμία των παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης να τελειώσουν τις φάσεις μπροστά από την περιοχή του Ρομπέρτο.

Σιμεόνε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Δείτε πως υποδέχθηκε ο ξένος Τύπος το Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2, στην πρεμιέρα του Champions League

Ρομπέρτο: «Πήραμε την ανταμοιβή μας»

Marca: Ο Μίτσελ... έμπλεξε τον Τσόλο! Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε στην Αθήνα (3-2) από τον Ολυμπιακό και μπλέκει αναφορικά με το μέλλον της στη διοργάνωση

AS: Η Ατλέτικο μπλέχτηκε στην Ελλάδα. Τρία στοχευμένα χτύπηματα από τον Ολυμπιακό, έφεραν απογοητευτικό ξεκίνημα για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League και θρίαμβο για τον Μίτσελ

Elconfidencial: «Ο Ολυμπιακός έκανε δύσκολα τα πράγματα για την ανήμπορη Ατλέτικο. Εξαιρετική η ομάδα του Μίτσελ, πολύ κακό ξεκίνημα για τους Μαδριλένους»

Sport: Η Ατλέτικο έχασε από τον Ολυμπιακό. Τα αμυντικά λάθη δεν άφησαν την Ατλέτικο να ξεκινήσει το ταξίδι του Champions League με νίκη.

Mundo Deportivo: Έχασε στην πρεμιέρα. Τρία αμυντικά λάθη καταδίκασαν την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ήττα από τον Ολυμπιακό. Τα γκολ του Μάντζουκιτς και του Γκριζμάν αποδείχθηκαν μάταια.

Gazzetta delo Sport: Η έκπληξη! Κακή αρχή για την Ατλέτικο, θρίαμβος το 3-2 για τον Ολυμπιακό!

El Pais: «Η Ατλέτικο έπεσε στην Αθήνα. Ο Σιμεόνε ηττήθηκε από τον Μίτσελ, αφού ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ»

Equipe: Γιορτή για τη Ρεάλ, ήττα για την Ατλέτικο. Η Ρεάλ νίκησε εύκολα, αλλά η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό 3-2 στην Ελλάδα.

UEFA: «Ο Ολυμπιακός έριξε... αναίσθητη την Ατλέτικο, σε ματς θρίλερ με πέντε γκολ. Μαζουακού και Αφελάι σκόραραν νωρίς κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μήτρογλου εξασφάλισε τη νίκη. Το γκολ του Γκριεζμάν ήρθε πολύ αργά για την Ατλέτικο...»

Τα γκολ του αγώνα