ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιλιβόγεβιτς: «Συγκεντρωμένοι στη Βέροια»

Μιλιβόγεβιτς: «Συγκεντρωμένοι στη Βέροια»

Η χαρά για τη νίκη στην πρεμιέρα του Champions League επί της Ατλέτικο Μαδρίτης κόπασε και ο Ολυμπιακός στρέφεται στο ματς με τη Βέροια, όπως τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε στην κάμερα της Nova για την ευρωπαϊκή επιτυχία των «ερυθρόλευκων» αλλά και τη στροφή στο πρωτάθλημα και την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλιβόγεβιτς:

Έχοντας ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, συμφωνείς πως η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο ήταν ίσως το σημαντικότερο αποτέλεσμα της πρεμιέρας;

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο Champions League. Κατά τη γνώμη μου νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Τώρα μπορούμε να σκεφθούμε κάποια μεγαλύτερα πράγματα, βλέποντας τα παιχνίδια ένα - ένα. Το επόμενο παιχνίδι θα σίγουρα πολύ δύσκολο».

Πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από μία τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνατε την Τρίτη;

«Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Εντάξει, χαρήκαμε για μία - δύο ημέρες. Τώρα, όμως, έχουμε ένα σημαντικό αγώνα στη δική μας διοργάνωση. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε τη νίκη μας στο Champions League. Πρέπει να το κάνουμε στην έδρα μας το Σάββατο».

Φαντάζομαι για τον επόμενο αντίπαλό σας δε γνωρίζεις πολλά. Αλλά θα γνωρίζεις ότι βρίσκεται στην 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Αυτά τα στοιχεία τι μπορεί να δείχνουν για τη δυναμικότητα της Βέροιας;

«Είδα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι μία καλή ομάδα. Το γεγονός πως πέτυχαν τρεις νίκες σε τρεις αγώνες συνήθως δείχνει πως είναι καλή ομάδα. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε τη στρατηγική μας για το ποδόσφαιρο. Βέβαια, είναι δύσκολο μετά από το Champions League και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Αν παίξουμε σύμφωνα με το 100% των δυνατοτήτων μας, είμαι σίγουρος πως θα νικήσουμε».

Και κάτι τελευταίο. Δεν ξέρω αν πρόλαβες να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο. Κυκλοφόρησες στους δρόμους; Τι σου είπαν;

«Αισθάνθηκα ευφορία. Ένιωσα έτσι, όπως αισθάνομαι και αυτή τη στιγμή. Είναι ωραίο για εμένα. Μετά τον αγώνα, όλοι οι άνθρωποι έχουν θετικές σκέψεις, όλοι είναι χαρούμενοι. Μου αρέσει αυτό και είναι πολύ καλό για εμάς, διότι μετά από αυτό το παιχνίδι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αποφόρτιση για Μανιάτη