ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδριανός: «Να συνεχίσει να προσφέρει το μπάσκετ»

Ανδριανός: «Να συνεχίσει να προσφέρει το μπάσκετ»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, στο περιθώριο της κλήρωσης της Basket League ΟΠΑΠ.

Η τοποθέτηση του κ. Ανδριανού:

«Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, με πλούσιο θέαμα, έντονο ανταγωνισμό και γεμάτες κερκίδες. Βεβαίως, να ευχηθώ φίλαθλο πνεύμα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι ομάδες θα έχουν και φέτος έμπειρους και καταξιωμένους ξένους κι Έλληνες αθλητές, αλλά και νέα ταλέντα. Όλοι θέλουμε να διατηρεί η παράδοση που θέλει το μπάσκετ να προσφέρει διακρίσεις και συγκινήσεις, ακόμα και σε δύσκολες εποχές.

Το μπάσκετ στην Ελλάδα μεγαλούργησε όχι μόνο σε εποχές παχιών αγελάδων αλλά και σε εποχές που το πάθος και το βάρος της φανέλας έπαιζαν ρόλο. Όλα αυτά έρχονται μέσα από τις βραβεύσεις των αείμνηστων Γιώργου Αμερικάνου, Κώστα Μουρούζη, τη βράβευση του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Παναγιώτη Φασούλα και του φίλου και προκατόχου μου, Γιάννη Ιωαννίδη που διετέλεσε μεγάλος προπονητής. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να τιμούμε αυτή τη συνέχεια και να την τιμούμε με κάθε τρόπο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».