ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανιώνιος: «Ανάσες» και επιστροφή Ιμπαγάσα

Πανιώνιος: «Ανάσες» και επιστροφή Ιμπαγάσα

Ρεπό θα έχουν την Κυριακή (5/10) οι «κυανέρυθροι», με τον Αργεντινό μέσο να αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς μια ημέρα μετά

Την ευκαιρία να... ανεβάσει τους ρυθμούς στις προπονήσεις του Πανιωνίου έχει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, δίνοντας μια... γεύση από προετοιμασία στους παίκτες του. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός από τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται να μπει από Δευτέρα (6/10) σε φουλ ρυθμούς, ενώ την Κυριακή (5/10) δόθηκε ρεπό προκειμένου να πάρουν «ανάσες» οι Νεοσμυρνιώτες.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ματαίωση του φιλικού με την Λαμία, οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούν ομάδα για φιλικό το επόμενο σαββατοκύριακο (11-12/10). Ο Τερεζόπουλος θα ήθελε μάλιστα αν γινόταν να λάβουν χώρα δυο φιλικά, καθώς θέλει να διατηρήσει σε φουλ αγωνιστικούς τους παίκτες του. Πάντως, το πιθανότερο είναι το φιλικό ή τα φιλικά που θα προγραμματιστούν, να γίνουν μακριά από τη Νέα Σμύρνη καθώς η χλοοτάπητας του γηπέδου είναι ήδη επιβαρημένος και χρειάζεται αντικατάσταση.