ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούρτιτς: «Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Κούρτιτς: «Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Να αφήσει πίσω της την ήττα από την Λάτσιο καλείται η Φιορεντίνα σύμφωνα με τον άσο των «βιόλα»

Προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες της Φιορεντίνα θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Λάτσιο στο πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των «βιόλα» στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (22/10) μια ημέρα πριν την αναμέτρηση στην Τούμπα για το Europa League:

Για το αυριανό (23/10) παιχνίδι: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, μας και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με τη Λάτσιο. Μόνο έτσι θα συγκεντρωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο».

Για την ήττα από τη Λάτσιο: «Δεν μπορούμε να πούμε ποιος φταίει, αν φταίει ο ένας παίκτης ή ο άλλος., Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο και άσχημο αποτέλεσμα. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε αύριο».

Για την πιθανή παρουσία του Ίλισιτς στο αρχικό σχήμα: «Είμαι πολύ καλός φίλος με τον Ίλισιτς και πιστεύω θα πάει καλά γιατί είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Θα χρειαστεί να δουλεύω καλά και να παρασέρνω και τους συμπαίκτες μου να γίνω καλύτερος. Μπαίνουμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό. Θα μπούμε για να κερδίσουμε, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».