Γιούβε και Ρόμα για «Τόρο»

«Μήλον της έριδος» αποτελεί, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα...

«Μήλον της έριδος» αποτελεί, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Βασίλης Τοροσίδης για την Γιουβέντους και την Ρόμα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με το «calciosport24.it», στο «στόχαστρο» της «Μεγάλης Κυρίας» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ενώ το «itasportpress.it» αναφέρει ότι οι Ρωμαίοι θα επιθυμούσαν «τράμπα» με τον Πιζάρο.

Το σημερινό (31/5) δημοσίευμα που θέλει τους «μπιανκονέρι» να θέλουν να εντάξουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο δυναμικό τους αναφέρει: «Στο στόχαστρο είναι επίσης οι Ματία Κασιάνι της Παλέρμο, Αντρέας Μπεκ της Χόφενχαϊμ και Αντρέα Μασιέλο της Μπάρι, ενώ νέα είσοδος είναι του Βασίλη Τοροσίδη, που συνδέεται με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μόμο Σισόκο».

Υπάρχει, όπως προαναφέραμε, κι άλλο δημοσίευμα που θέλει τον Έλληνα άσο να βρίσκεται κοντά στην Ρόμα. «Ο Βασίλης Τοροσίδης, 25 ετών, αμυντικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πρόσφατες μεταγραφικές φήμες, μπορεί να μετακινηθεί στην Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» έχουν έρθει σε επαφή τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να ρωτήσουν πως μπορεί να γίνει η ανταλλαγή του Νταβίντ Πιζάρο με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015. Ο Βασίλης Τοροσίδης κοστολογείται στα 8 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πηγή: onsports.gr