ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πρώτες προφυλακίσεις των «στημένων»

Οι πρώτες προφυλακίσεις των «στημένων»
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το σκάνδαλο της υπόθεσης των «στημένων» παιχνιδιών...

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το σκάνδαλο της υπόθεσης των «στημένων» παιχνιδιών, καθώς τα μεσάνυχτα ανακριτής και εισαγγελέας ανακοίνωσαν την απόφαση τους για την προφυλάκιση τόσο του Αχιλλέα Μπέου όσο και του Γιώργου Τσακογιάννη.

Παράλληλα, την ίδια τύχη είχε και ο bookmaker Βασίλης Καρακούλιας που είχε κριθεί προφυλακιστέος από το μεσημέρι. Αντίθετα, οι υπόλοιποι από τους συλληφθέντες της περασμένης Τετάρτης έμειναν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαφωνία υπήρξε για τους Δημήτρη Ζαβαντία και Αθανάσιο Ντότση που τελικά έμειναν ελεύθεροι. Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζαμάνης περίμενε για να αφεθεί ελεύθερος μια αθωωτική απόφαση που είχε παλιότερη υπόθεση εκβίασης, η οποία τελικά εστάλη και έμεινε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στις απολογίες τους οι προφυλακισθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι δεν έχουν σχέση με την οργάνωση και με τα πρόσωπα, με τα οποία κατηγορούνται ότι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου που δήλωσε ότι εκπροσωπεί τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, υπάλληλο της ΕΠΟ, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, είπε ότι επίκειται και η παράδοση του πελάτη του, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, όπως επίκειται και η παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη.

Διαβάστε επίσης :

Έφοδοι για τα «στημένα»

Οι πρώτες συλλήψεις για τα «στημένα»

Στο Μαξίμου τα «στημένα»

"Όλα στο φως"

«85 ονόματα για τα στημένα»

Αρνείται τις κατηγορίες ο Τσακογιάννης

Εν αναμονή επίσημων αντιδράσεων

Κακουργηματικές διώξεις σε 85 για τα στημένα - Τα ονόματα των 15

Δίωξη σε μεγαλοπαράγοντα;