ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπογράφει ο Κάταϊ -«Κλείνει» Σάντσες

Υπογράφει ο Κάταϊ -«Κλείνει» Σάντσες
Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς...

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς καθώς σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Αλεξάνταρ Κάταϊ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται και ο Κάρλος Σάντσες.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα έρθει στην Αθήνα μαζί με τους μάνατζέρ του και αφού περάσει από ιατρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς κατά πάσα πιθανότητα συνεργασίας και θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, η Βοϊβοντίνα θα εισπράξει ένα ποσό περί τα 1.2-1.4 εκατομμύρια ευρώ, αν και από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κάνουν λόγο για λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Θετική κατάληξη αναμένεται να έχει και το σίριαλ της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες από τον Βαλενσιέν καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ντυθεί ο Κολομβιανός στα «ερυθρόλευκα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες προσφέρουν συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον γαλλικό σύλλογο ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό με την μορφή μπόνους, ανάλογα τις συμμετοχές που θα κάνει ο Σάντσεζ.

Ακολουθούν οι Μαυροβούνιοι

Το θέμα της υπογραφής του Κάταϊ επηρεάζει άμεσα και τις μεταγραφές των Πέταρ Γκρμπιτς και Λούκα Τζόρτζεβιτς. Και οι δύο θεωρούνται κλεισμένοι, αλλά το γεγονός ότι καταλαμβάνουν και αυτοί θέσεις ξένων αποτελεί πρόβλημα.

Ο πρώτος προορίζεται να δοθεί δανεικός στη Βοϊβοντίνα, απ’όπου θα αποκτηθεί ο Κάταϊ, για έναν χρόνο, ενώ ο δεύτερος ή θα μείνει στη Μόγκρεν για άλλον έναν χρόνο αφού υπογράψει ή θα μπει στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.