ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρέχουν» στον Παναθηναϊκό

«Τρέχουν» στον Παναθηναϊκό
«Τρέχουν» για να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, μετά τις αποχωρήσεις Γκοβού και Μάτος...

«Τρέχουν» για να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, μετά τις αποχωρήσεις Γκοβού και Μάτος – Ενδιαφέρον για τον Ραλφ της Κορίνθιανς.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει εδώ και καιρό να γίνονται άμεσα οι αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει πως όταν φεύγει ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αντικαθίσταται χωρίς χρονοτριβή με κάποιον νέο και αυτό πλέον έχει ενεργοποιήσει για τα καλά τους διοικούντες του Παναθηναϊκού που κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ.

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί η απόκτηση κεντρικού χαφ, αφού πλέον υπάρχει μεγάλο κενό στη συγκεκριμένη θέση μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και με την πώληση του Μαρσέλο Μάτος στην Μποταφόγκο.

Στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αρκετά ψηλά το όνομα του Αντρές Μαντρίντ με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Μπράγκα και έχει καλή άποψη για τις ικανότητές του. Ο 30χρονος Αργεντινός έχει μείνει ελεύθερος από τους Πορτογάλους και δηλώνει πως θέλει να δουλέψει ξανά με τον 65χρονο τεχνικό και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάτι που δεν είναι απίθανο.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr