ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βελτίωση αλλά και... κούραση

Βελτίωση αλλά και... κούραση
Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στην Γουέστ Μπρόμιτς, παρά το τελικό 2-2.

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στην Γουέστ Μπρόμιτς, παρά το τελικό 2-2. Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, ωστόσο η κούραση έκανε και πάλι την... εμφάνισή της.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους του φιλικού, κόντρα στην Γουεστ Μπρόμιτς που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, μια και το Σάββατο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Premier League.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, με εξαίρεση την αλλαγή πλευράς στους Ριέρα και Μιραλάς. Ο Ισπανός άσος ήταν στο δεξί άκρο, ενώ ο Βέλγος στο αριστερό. Μάλιστα, το συγκεκριμένο… πείραμα παρέμεινε σε όλο το πρώτο μέρος, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδιαίτερα ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μπορεί να μην έδειξε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κατά την περίοδο της προετοιμασίας σε Αυστρία και Ολλανδία, αλλά στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξε ότι και φέτος αναμένεται να κάνει πολύ καλή σεζόν. Ο «δαίμονας» δημιούργησε πολλούς πονοκέφαλους στην αντίπαλη άμυνα, με αποκορύφωμα την φάση του 25’ όταν έκανε διπλή ντρίμπλα στον δεξί μπακ της Γουέστ Μπρόμιτς, Μπίλι Τζόουνς, από αυτές που αποτελούν χάιλαϊτ.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr