ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιακουίντα και στο βάθος Ζινιάκ!

Ιακουίντα και στο βάθος Ζινιάκ!
Στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει την διαφορά, στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζαν Μακούν...

Στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει την διαφορά, στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζαν Μακούν.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αρκετές, ωστόσο όπως τονίζεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κίνηση θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάποιος που θα είναι καλύτερος από τους φορ που υπάρχουν ήδη στην ομάδα.

Πρώτος στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος παραμένει ο Βιντσέντζο Ιακουίντα, ο οποίος όμως έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του. Η Γιουβέντους τον παραχωρεί και βάζει μάλιστα ένα μεγάλο μέρος των ετήσιων αποδοχών του, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στα μείον του Ιταλού στράικερ είναι και ο τραυματισμός από τον οποίο ταλαιπωρείται και που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι χάνει τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League.

Προτάθηκε ο Ζινιάκ

Ένα νέο όνομα που προτάθηκε στον Ολυμπιακό και σίγουρα κάνει εντύπωση, είναι αυτό του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ της Μαρσέϊγ , η οποία είναι αντίπαλος των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα, με πηγές από την Γαλλία ο Ζινιάκ, που δεν είναι στα πλάνα των Γάλλων, έχει «πέσει» στο τραπέζι για τους «ερυθρόλευκους», με τη Μαρσέϊγ μάλιστα, να μην ζητάει χρήματα για τον δανεισμό του.

Από εκεί και πέρα, με τον Γέλεν να υπογράφει στη Λιλ, οι εναλλακτικές λύσεις είναι ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ της Βέρντερ Βρέμης, όπως και ο συμπαίκτης του Μάρκο Αρναούτοβιτς.