ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρίλερ με Ριέρα στον Ολυμπιακό

Θρίλερ με Ριέρα στον Ολυμπιακό
Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον Πειραιά με τον Άλμπερτ Ριέρα, καθώς η Γαλατασαράι έκανε την πρότασή της και ο Ισπανός πιέζει τη διοίκηση του Ολυμπιακού...

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον Πειραιά με τον Άλμπερτ Ριέρα, καθώς η Γαλατασαράι έκανε την πρότασή της και ο Ισπανός πιέζει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει.

Όπως έχει διαρρεύσει, η πρόταση της Τουρκικής ομάδας είναι πολύ δελεαστική για τον παίκτη, ο οποίος θα παίρνει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Με αυτή την εξέλιξη, ο Ριέρα ζητά από τη διοίκηση να παραχωρηθεί, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε τονίζει πως είναι απαραίτητος για την ομάδα και πως δεν υπάρχει χρόνος ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Πλέον ο λόγος περνάει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει δείξει πως κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει στον Βαλβέρδε ότι καλύτερο χρειάζεται για το «χτίσιμο» μιας ομάδας που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο μέχρι στιγμής για μετακίνηση του Ισπανού στη γειτονική χώρα.