ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άργησε αλλά ήρθε η δικαίωση για την Κατερίνα

Άργησε αλλά ήρθε η δικαίωση για την Κατερίνα
Δικαιωμένη δήλωσε ότι αισθάνεται η Κατερίνα Θάνου μετά τη χθεσινή αθώωσή της για το διαβόητο τροχαίο του 2004.

Δικαιωμένη δήλωσε ότι αισθάνεται η Κατερίνα Θάνου μετά τη χθεσινή αθώωσή της για το διαβόητο τροχαίο του 2004. Μεταξύ άλλων η Ελληνίδα αθλήτρια με δηλώσεις της, χθες στη δημόσια τηλεόραση είπε: «...έχω προσφέρει πολλά στον τόπο και έχω χτυπηθεί άδικα, αλλά δεν έχασα ποτέ τον στόχο μου, που ήταν να δικαιωθώ. Νιώθω ανακουφισμένη και δικαιωμένη για την απόφαση, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να έρθει».

Επίσης τόνισε πως: «...μου πρότειναν και μένα να πάρω αναβολικά, αλλά δε θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την υγεία και την καριέρα μου. Θεώρησα ότι δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσω κάτι για να αποδείξω την αξία μου».

Δεν έκρυψε, τέλος, την επιθυμία της να επανέλθει: «Πέρασε από το μυαλό μου να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Είμαι σε αρκετά μεγάλη ηλικία για υψηλό αθλητισμό, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Δε θα το έκανα γιατί δεν αγαπώ τη μετριότητα, αγαπώ μόνο την κορυφή. Το αφήνω πάντως ανοιχτό ως ενδεχόμενο. Παρά το ότι έχω εισπράξει πολλή πίκρα και κακία, δε θέλησα ποτέ να εγκαταλείψω το χώρο».