ΑΘΛΗΤΙΚΑ

E. Βαλβέρδε: «Περιμένουμε με όρεξη το παιχνίδι»

E. Βαλβέρδε: «Περιμένουμε με όρεξη το παιχνίδι»
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη «μάχη» απέναντι στην Μαρσέιγ, το βράδυ της Τρίτης (13/9) όπως ανέφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη «μάχη» απέναντι στην Μαρσέιγ, το βράδυ της Τρίτης (13/9) όπως ανέφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Δευτέρας (12/9). Ο Ισπανός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως άπαντες είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τους Γάλλους, τους οποίους τους χαρακτήρισε επικίνδυνους, με δυνατούς παίκτες και σωστή στρατηγική, ενώ για μία ακόμα φορά αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα.

Παράλληλα, ο «τσινγκούρι» δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Ραφίκ Τζεμπούρ και Άριελ Ιμπαγάσα, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό.

Αρχικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ερωτήθηκε για το κακό ξεκίνημα της Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα και αν αυτό θα είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό:
«Δεν πιστεύω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι δεν έχει πάει καλά στο πρωτάθλημα, ίσως είναι κακό γιατί θα θέλει να κάνει ένα καλύτερο ντεμπούτο σε μία νέα διοργάνωση. Ίσως εμφανιστεί πιο επικίνδυνη στο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, από την στιγμή που δεν έχει επίσημα παιχνίδια, ανέφερε:
«Η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι πάρα πολύ καλή. Έχουμε ξεπεράσει τους δύο μήνες προετοιμασίας και είμαστε ήρεμοι. Από τότε που ξεκινήσαμε τις προπονήσεις έχει περάσει πολύ καιρός. Είναι αλήθεια πως ξεκινάμε το Champions League χωρίς να έχουμε πολλά παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποιους τραυματισμούς, κάποιους παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή, όπως για παράδειγμα οι Μακούν και Ορμπάιθ, αλλά και την απώλεια ενός παίκτη πριν από λίγες μέρες (σ.σ. Ριέρα)».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr