ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει Μόνχε, «βλέπει» Ζαραδούκα

Περιμένει Μόνχε, «βλέπει» Ζαραδούκα
Μια ανάσα από την απόκτηση του Βιθέντε Μόνχε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ...

Μια ανάσα από την απόκτηση του Βιθέντε Μόνχε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι Θεσσαλοί βρίσκονται και τυπικά στη Δ’ Εθνική, οπότε ο 30χρονος εξτρέμ αποδεσμεύεται από το επαγγελματικό συμβόλαιό του. Μάλιστα, αν και η ΕΠΟ αποφασίσει να δώσει επιπλέον χρόνο μεταγραφών, μόνο για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για να βρουν ομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στου Ρέντη.

«Βλέπει» Ζαραδούκα

Μια ακόμα περίπτωση που εξετάζουν στον Πειραιά είναι αυτή του Γιάννη Ζαραδούκα. Ο Έλληνας μπακ προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι, ενώ και οι εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδος, όπου κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος και αγωνίστηκε στα προκριματικά του Euro 2012, ήταν εξαιρετικές.
Για τον 26χρονο μπακ δεν έχει εκφραστεί επισήμως ενδιαφέρον από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά κάθε περίπτωση Έλληνα παίκτη, ιδίως σε αυτή την ηλικία και με κασέ που δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, φαίνεται να μην περνά απαρατήρητη στον Πειραιά.