ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απουσίες κόντρα στον Εργοτέλη

Με απουσίες κόντρα στον Εργοτέλη
Τις υπηρεσίες των Παναγιώτη Λαγού και Δημήτρη Κωνσταντόπουλου θα στερηθεί ο Μανόλο Χιμένεθ στο αυριανό ματς απέναντι στον Εργοτέλη...

Τις υπηρεσίες των Παναγιώτη Λαγού και Δημήτρη Κωνσταντόπουλου θα στερηθεί ο Μανόλο Χιμένεθ στο αυριανό ματς απέναντι στον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, ο αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από μία ίωση στο αναπνευστικό και δεν προπονήθηκε το Σάββατο, ενώ ο πορτιέρο της «Ένωσης» έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, μαζί με τον τραυματία Καφέ, και «κόπηκε» πληρώνοντας, ίσως, την απόδοσή του στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, που δίνει τον πρώτο της αγώνα για τη φετινή Σούπερ Λίγκα.
δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Τραϊανό Δέλλα. Ο Αραμπατζής θα πάρει θέση στο τέρμα, με τους Γεωργέα, Κάλα, Μανωλά και Καράμπελα να αναμένεται να διατηρηθούν ως αμυντική τετράδα. Ο Μάκος θα βρίσκεται στον χώρο του κέντρου, δίπλα στον Γκέντσογλου, ενώ Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Μπέλεκ ή Λυμπερόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι τέσσερις μπροστά.

Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου»: Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Κοντοέ, Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά, Μπουγαϊδη, Μάκο, Βάργκας, Γκέντσογλου, Κλωναρίδη, Λεονάρντο, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο, Μπέλεκ.