ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Άρσεναλ-Τσέλσι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ με ανταγωνιστικές αποδόσεις

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Άρσεναλ-Τσέλσι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Οι τελικοί των κυπέλλων κλέβουν την παράσταση στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

Στα Ματς του Κουπονιού είναι οι τελικοί των κυπέλλων Αγγλίας, Άρσεναλ-Τσέλσι και Γερμανίας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία τους, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

NEW LOGO copy

Tα over 2,5 στους τελικούς των κυπέλλων Αγγλίας και Γερμανίας, μαζί το over 2,5 του τελικού του κυπέλλου Ισπανίας, Μπαρτσελόνα-Αλαβές, περιλαμβάνονται στο Super Παρολί του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του Σαββάτου 27 Μαΐου (έως τις 19:30). Η τριάδα δίνει απόδοση 3 και ανεβαίνει στο 3,50 με το Super Παρολί.

Δύο ακόμη Super Παρολί προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ την Κυριακή 28 Μαΐου. Το Super Παρολί (έως τις 16:00) με τα over 2,5 στα παιχνίδια Κάλιαρι-Μίλαν, Ρόμα-Τζένοα, Σαμπντόρια-Νάπολι δίνει απόδοση 1,70 (από 1,51).

Το Super Παρολί (έως τις 21:45) με τις νίκες της Τορίνο, της Ίντερ και της Φιορεντίνα ανεβάζει την απόδοση στο 2,25 (από 1,99).

Επιτυχίες και από τα 3 Super Παρολί του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου και τα 3 Super Παρολί του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οδήγησαν στο ταμείο!

Το Σάββατο 20 Μαΐου το Super Παρολί με τις νίκες της Μπάγερν, της Ρόμα και της Μονακό έδωσε απόδοση 2,50 (από 2,18).

Την Κυριακή 21 Μαΐου το πρώτο Super Παρολί με τις νίκες της Τσέλσι, της Τότεναμ και της Λίβερπουλ πλήρωσε 2,05 (από 1,77) και το δεύτερο με τις νίκες της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε απόδοση 2,50 (από 2,17).