ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα ερυθρόλευκα Εστογιανόφ, Ροναλντίνιο!

Στα ερυθρόλευκα Εστογιανόφ, Ροναλντίνιο!
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού να ολοκληρώθηκε μόλις προ λίγων ημερών, στον Ολυμπιακό ωστόσο...

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού να ολοκληρώθηκε μόλις προ λίγων ημερών, στον Ολυμπιακό ωστόσο, τα «σενάρια» δεν σταματούν ποτέ! Η περίπτωση Εστογιανόφ και οι... λοξές ματιές στον Ροναλντίνιο!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει την τύχη να διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ, γεμάτο από παίκτες, οι οποίοι μπορούν να του προσφέρουν λύσεις για κάθε θέση της ενδεκάδας, αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν σταματήσει το scouting για υποψήφιους «στόχους» της ομάδας.
Καμία ομάδα, άλλωστε, δεν θεωρείται πλήρης και πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης με την προσθήκη των κατάλληλων παικτών…

Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου ότι πολύ μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει και το marketing, με τις μεταγραφές να είναι πολλές φορές περισσότερο απαραίτητες για να «ζεσταθεί» ο κόσμος, ν’ αγοράσει διαρκείας, να «φύγουν» φανέλες κτλ

Αυτό δεν είναι… ελληνικό φαινόμενο, αλλά έτσι λειτουργεί η «βιομηχανία» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στο… συρτάρι τους αρκετά ονόματα νεαρών -ταλαντούχων και άκρως εξελίξιμων - ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν στο προσεχές μέλλον τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελώντας παράλληλα και μία μορφή «επένδυσης» για τον σύλλογο.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, άλλωστε, έχει επιφορτιστεί, ήδη, με το συγκεκριμένο project και έχει ενεργοποιήσει τις γνωριμίες και την ατζέντα του, ώστε να φέρει τις καλύτερες δυνατές προτάσεις στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στο «λιμάνι», βέβαια, δεν κοιτούν μόνο το… αύριο, αλλά και το σήμερα! Στο πλαίσιο αυτό, οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και στο πρωτάθλημα της Super League, το οποίο μπορεί να ξεκίνησε (και μάλιστα, «κουτσουρεμένο»…) πριν από λίγες εβδομάδες, υπάρχει ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει…

Ο λόγος για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, τον 29χρονο διεθνή Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου, ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας μ’ αυτά που κάνει - μέχρι τώρα στη φετινή Super League - με την φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης!

Ο Εστογιανόφ έχει… προλάβει στα τέσσερα πρώτα ματς του φετινού πρωταθλήματος να σκοράρει μία φορά και να «σερβίρει» τρεις ασίστ (σ.σ. είναι πρώτος στην σχετική στατιστική κατηγορία) στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και από… Πειραιά μεριά!

Διαβάστε περισσότερα στo onsports.gr