ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακοπή πρωταθλήματος επ' αόριστον: Οι κίνδυνοι της επόμενης μέρας

Διακοπή πρωταθλήματος επ' αόριστον: Οι κίνδυνοι της επόμενης μέρας

Πρωτάθλημα - Super League | Ειδήσεις: Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έως ότου να συμφωνηθεί ένα νέο πλαίσιο αυστηρών κανόνων ανάμεσα στην πολιτεία και στις ομάδες ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως όλα δείχνουν, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο, η απόφαση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης να επιφέρει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων όχι μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως εκτιμούν αρκετοί υπάρχει ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως είπε στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης όλες οι ενέργειες της κυβέρνησης θα γίνουν εις τρόπον ώστε να μην επηρεαστεί η Εθνική μας ομάδα, λέγοντας πως η Αθήνα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (UEFA).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Βασιλειάδης είπε πως «όλα είναι στο τραπέζι» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τόνισε πως οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες, καθώς η πολιτεία θα έχει σειρά επαφών με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη Σούπερ Λίγκα, ώστε να φανεί εάν υπάρχει προοπτική συμφωνίας και να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΔΩ