ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Καθάρισε” με Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

“Καθάρισε” με Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

Ανοιξε ο δρόμος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League. Με πρωταγωνιστή τον συνήθη – ύποπτο Αντελίνο Βιεϊρίνια (ανέλαβε ξανά μετά από ένα μικρό διάλλειμα τον ρόλο του εκτελεστή) ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 των Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και αναρριχήθηκε στην δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου του, εκμεταλλευόμενος την ήττα της Ρούμπιν Καζάν από την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής και αναλύσεων παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν προς στιγμή να κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Η ελληνική ομάδα καθάρισε την… μπουγάδα, για τρεις απλούς λόγους. α) γιατί έχει καλύτερη ομάδα από τους Ιρλανδούς β) γιατί διαθέτει καλύτερο ρόστερ παρά το «φουσκωμένο» απουσιολόγιο που στέρησε από τον Λάσλο Μπόλονι τις υπηρεσίες πολλών βασικών παικτών του γ) γιατί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θυμήθηκε την τέχνη του γκολ, βγάζοντας τα κάστανα από την φωτιά στην οποία σιγοψήνονταν η Τούμπα, μετά την ισοφάριση της Σάμροκ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Τόσο… απλά είναι τα πράγματα.Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως το τελευταίο γκολ του Βιεϊρίνια είχε καταγραφεί στο ημερολόγιο στις 25 Σεπτεμβρίου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ακολούθησαν τρία «άκαπνα» παιχνίδια με Ρούμπιν Καζάν, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος ενεργοποίησε ξανά το όπλο του…

Διαβάστε περισσότερα στο www.onsports.gr