ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Μπορεί οι Βασίλης Τοροσίδης και Φραν Γέστε να έλαβαν κανονικά μέρος στην χθεσινή, τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ωστόσο αποκλείστηκαν από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τους Κρητικούς, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς με την Ντόρτμουντ.

Ο Τοροσίδης, μάλιστα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ξεπέρασε τελείως τον τραυματισμό του και δείχνει ότι έχει σοβαρότατες πιθανότητες να δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης με τους πρωταθλητές Γερμανίας, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ γυμνάστηκαν κανονικά οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βαλεριάνος.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την εντός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ είναι η ακόλουθη:

Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.